Ihastunut.net - Tunnusta ihastuksesi

Palvelussa jo yli 300 merkintää!
Ihastunut.net on kaiken ikäisille ihmisille suunnattu palvelu, jossa tunteista voi puhua anonyymisti.

Käyttöehdot

Ihastunut.net -palvelun käyttöehdot.

Palvelun kuvaus

Ihastunut.net on palvelu, jonka avulla käyttäjä voi kertoa tunteistaan anonyymisti.

Tietojen käyttö

Kaikesta palveluun syötetystä materiaalista tallennetaan käyttäjän IP-osoite. Kaikki palveluun syötetyt tiedot ovat sisällön tuottaneen henkilön vastuulla. Käyttäjä, eikä Ihastunut.net, vastaa palvelun kautta julkaistusta sisällöstä. Ihastunut.net ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään sisällöstä, palvelun käyttäjän sisällöstä tai kolmannen osapuolen sisällöstä, sisältäen, mutta ei rajoittuen, sisällössä olevista virheistä tai puutteista tai palvelun kautta lähetetyn sisällön käytöstä johtuvista tappioista tai vahingoista. Palvelulla on kaikki oikeudet käyttäjän tuottamaan materiaaliin ja sillä on lupa julkaista käyttäjän tuottama sisältö muutettuna tai osittain.

Tiedot ja turvallisuus

Huolimatta ehkäisytoimista joita tehdään palvelukatkosten välttämiseksi ei ole mahdollista taata palvelun keskeytyksetöntä saatavuutta. Mikään ongelma verkosta tai palvelimista tai muusta syystä johtuva katko ei ole katettu minkäänlaisella takuulla. Palvelun katkoksista, vahingoista tai tietojen menettämisestä ei suoriteta korvauksia.

Yksityistietojen käyttö

Annamme tietoja kolmansien osapuolien käyttöön erikoistapauksissa, esimerkiksi lain vaatiessa sitä, suojautuaksemme petollista ja vahingollista toimintaa vastaan ja taataksemme verkkomme ja palveluittemme turvallisuuden.

Kielletty sisältö

Ylläpito hylkää kaikki viestit, jotka sisältävät sisältöä, jota voidaan pitää lainvastaisena tai joka on hyvän maun vastaista.

Lainvastaista, haitallista, uhkaavaa, halventavaa, loukkaavaa, karkeaa, siveetöntä, tai eettisesti tuomittavaa sisältöa, yhteystietoja (esim. puhelinnumeroita, osoitteita) sekä tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa ei julkaista. Palvelulla on kaikki oikeudet käyttäjän tuottamaan materiaaliin ja sillä on lupa julkaista käyttäjän tuottama sisältö muutettuna tai osittain, esimerkiksi edellä mainittua kiellettyä sisältöä sensuroidakseen.

Viestien tulee olla sivuston aihepiiriin liittyviä ja niiden käyttö mainostarkoituksiin on kielletty. Lainvastaisesta toiminnasta tai sisällöstä ilmoitetaan tarvittaessa asianomaisille viranomaisille.

Sopimus

Palvelu tarjotaan käyttäjälle tämän WWW-sivuston näiden käyttöehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien lisäysten ja muutosten mukaisesti.

Käyttämällä Ihastunut.net:n palveluja hyväksyt ja sitoudut noudattamaan, rajoitteitta ja ehdoitta, näitä käyttöehtoja sekä näihin tehtäviä muutoksia ja kaikkia muita annettuja ohjeita tai soveltavia sääntöjä kaikissa palveluissa.

Takaisin ylös